Wij begrijpen dat u graag een feestje geeft, maar niet altijd de gevraagde tijd of de benodigdheden beschikbaar heeft om dit te organiseren. Wij zijn er voor u, om te zorgen voor een onbezorgde organisatie van uw zakelijk evenement.

Bedrijfsfeest, borrel of presentatie

Voor elke zakelijke gelegenheid bieden wij een passende oplossing. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum, productpresentatie of beursdeelname: voor elk evenement hebben wij passende producten en mogelijkheden ten behoeve van aankleding, inrichting, licht, geluid en vermaak.

Onbezorgd genieten van uw zakelijk evenement

Het belangrijkste is dat u en uw gasten zorgeloos kunt genieten van uw evenementen. Wij begrijpen het belang van duidelijke afspraken, een goede planning, kwaliteitsmaterialen en een nette afwerking. Voorafgaand aan uw evenement komen wij bij u langs en spreken het evenement van A tot Z door. Wij maken een planning, offerte en na akkoord zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes en volgens afspraak wordt verzorgd. Natuurlijk zijn wij op het afgesproken tijdstip ook weer aanwezig om te zorgen dat uw locatie weer opgeruimd wordt achtergelaten.

Meerdere events per jaar?

Wij denken graag met u meer over de invulling van al uw events of festiviteiten. Als partner trekken wij graag samen met u op om u te voorzien van zorgeloze evenementen. 

Party Verhuur Tacken is uw event-partner

Persoonlijk contact en weten wat u belangrijk vindt: dat is voor Party Verhuur Tacken het allerbelangrijkste. Een goede relatie speelt daarbij een belangrijke rol, waarbij we verder willen kijken dan één event. Als partners kunnen we elkaar versterken en verstaan. Aan één telefoontje, e-mail of gesprek hebben wij dan genoeg om te zorgen dat u zakelijk evenement wederom slaagt. Graag komen wij bij u langs om te bespreken waar u behoefte aan heeft en op welke manier wij deze zouden kunnen invullen.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wij komen graag bij u langs.

Van extra feestruimte ...

Pagodetenten, aluhallen of partytents

... tot een feestje in uw ruimte !

Aankleding, inrichting, licht & geluid!